top of page

Armstrong Libraries Group

Public·1373 members
Labrador Ralf
Labrador Ralf

Коли моя донька почала частіше перепитувати під час розмов або не реагувати на тихіші звуки, спочатку я не надала цьому великого значення. Діти можуть бути неуважними, коли вони захоплені іграми або зосереджені на чомусь своєму. Але з часом ці моменти стали траплятися частіше, і я почала замислюватися: можливо, справа не тільки в неуважності. Оскільки проблеми зі слухом у нашій родині ніколи не виникали, я відкладала візит до лікаря, думаючи, що все минеться саме по собі. Однак турбота про здоров’я доньки переважила мої вагання, і я вирішила записати її на аудіометрію. Добре, що є тут аудіометрія дитині на сайті я прочитала все необхідне.

Відверто кажучи, я дуже хвилювалася перед процедурою, оскільки це було для нас обох щось нове. Мені хотілося зрозуміти, чи є реальна проблема зі слухом, чи це просто моя тривога як мами. Ми приїхали до клініки, де нас зустріли привітно й одразу пояснили, що аудіометрія — це безболісна процедура. Донька сиділа на спеціальному кріслі з навушниками на голові, а я спостерігала, як лікар проводить тести. Вони просили її натискати кнопку кожен раз, коли вона чула звук. Спочатку вона радісно відповідала на сигнали, але коли звуки стали тихішими, реакція вже була не такою впевненою.

Після завершення обстеження ми отримали результати, які виявили, що деякі звуки для доньки залишаються непомітними. Лікар порадив додаткові обстеження та консультації з аудіологом. Я була вдячна, що ми не відклали цей візит на потім, адже тепер ми могли працювати над проблемою та допомагати доньці розвивати слух.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page